Skip to main content

Bojin va candida la alegerile de anul viitor! Ce ţinte şi-a propus pentru alegerile locale?

Revenit în forţă, pe scena politică, în calitate de preşedinte al PUSL Timiş, Titu Bojin se pregăteşte pentru anul 2024, când vor fi patru runde de alegeri.

Este hotărât să candideze, cel mai probabil, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, deşi spune că nu exclude nicio candidatură la parlamentare sau chiar europarlamentare.

Dar, până la luarea unei decizii, Bojin anunţă că va lucre la o strategie de dezvoltare a judeţului, cu care PUSL va ieşi în faţa alegătorilor, în 2024.

CITEŞTE ŞI: Încă un corp de clădire al Liceului Special ”Gheorghe Atanasiu” va fi reabilitat cu bani europeni! A fost semnat contractul

“Intenţionez să candidez, împreună cu colegii mei, la o funcţie, dar nu am stabilit la care, având în vedere că anul viitor sunt patru rânduri de alegeri. Am fost pe punctul de a renunţa, de a nu mai activa în sfera politică, dar fiind tras de mânecă, rugat de unii prieteni, unii oameni, iar eu fiind un om activ, am hotărât să le ofer din experienţa mea şi să le dau sfaturi celor care mi le cer (…) În perioada următoare, pe lângă consolidarea structurilor din teritoriu, vom lucra la un program de guvernare alternativ, la o propunere pentru judeţ, cu obiective pe care trebuie să le atingem, majoritatea rămase, pentru că în cei 7 ani cât am lipsit de la Consiliul Judeţean nu s-a întâmplat ceea ce şi-au dorit cetăţenii”, a declarat Titu Bojin, preşedintele PUSL Timiş.

Fost preşedinte al PSD Timiş şi al Consiliului Judeţean, Bojin se bucură de o mare notorietate în judeţ.

CITEŞTE ŞI: Șofer, oprit în trafic, băut și testat pozitiv la trei tipuri de droguri!

Iar asta, speră el, îi va aduce Partidului Umanist Social Liberal, un scor de 6-7 procente, la următoarele alegeri locale, când vrea să câştige şi mai multe primării din Timiş, printre care şi cea din Lugoj.

„Vom avea 7-8 primari şi spun că în 50% dintre localităţi vom avea consilieri locali. Acum avem în 12. Pentru funcţia de primar se poate pune în discuţie şi la unul dintre municipii, mă refer la Lugoj, nu e niciun secret. Dar, vorbim şi despre oraşe, unul dintre oraşe, unde avem oameni buni şi unde nu putem vorbi de puterea PSD sau PNL ci va trebui să ne axăm strict pe localităţile în care avem şanse. La ora actuală avem deja stabiliţi 20 de candidaţi pentru funcţia de primar”, a mai spus Bojin.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.