Skip to main content

BMW, cu roţile în sus, pe mijlocul străzii! Cum s-a petrecut accidentul?

Şoferul unui BMW şi-a văzut moartea cu ochii, după ce a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina pe care o conducea s-a răsturnat.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu puţin timp, la intrarea în municipiul Hunedoara, iar conducătorul auto ar fi încercat să evite un câine.

A tras de volan, pentru a nu lovi patrupedul, a scăpat maşina de sub control şi s-a răsturnat cu roţile în sus.

CITEŞTE ŞI: Scandal cu iz penal la Săcălaz! Primarul, acuzat că a încercat să cumpere voturile consilierilor locali! Reacţia edilului: viceprimarul m-a m**t!

Din fericire, bărbatul de 54 de ani a scăpat cu câteva leziuni uşoare, dar a fost transportat la spital, pentru investigaţii suplimentare.

„Pompierii Detașamentului Hunedoara au intervenit de urgență, astăzi, la un accident rutier care a avut loc pe Drumul Județean DJ 687, la intrarea în municipiul Hunedoara, dinspre Deva.
Pentru misiune au fost alocate o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD.
Sosite la locul accidentului, echipajele de salvare au constatat că în urma răsturnării unui autoturism, conducătorul acestuia, aflat singur în autovehicul, acuză dureri în zona gâtului, astfel că, după efectuarea manevrelor medicale necesare în astfel de situații, bărbatul, în vârstă de 54 ani, a fost transportat la UPU Hunedoara pentru investigații de specialitate. Din informațiile primite de echipajele de salvare accidentul s-ar fi produs în urma încercării șoferului autoturismului de a evita un câine aflat pe partea carosabilă”
, transmite ISU Hunedoara.

Acum, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească exact, cum s-a petrecut accidentul.

CITEŞTE ŞI: Valer Sabadus, pe scena Filarmonicii Banatul, în deschiderea Musica Ricercata Op. 6 –  Lux Timisiensis!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.