Skip to main content

CSU Poli se întoarce cu patru medalii de la Campionatul Național de înot în bazin scurt!

CSU Politehnica Timișoara a câștigat patru medalii la Campionatul Național de înot pentru Seniori, Tineret și Juniori în bazin scurt, întrecere care s-a desfășurat în weekend, la Otopeni.

Radu Vaipan a fost pe poziția a treia în proba de 50 de metri bras. Albert Cojanu a câștigat două medalii de argint în probele de 50 de metri și 100 de metri spate. O altă medalie de bronz a fost câștigată de Cojanu la 50 de metri fluture.

Albert Cojanu a fost cel care a deschis drumul spre medaliile sportivilor de la CSU Politehnica Timișoara. În prima zi, acesta a câștigat medalia de bronz în proba de 50 de metri fluture, categoria Tineret. Totodată, a realizat un record personal, terminând proba în 24.50.

Cea mai bună zi înotătorilor poliști a fost cea de sâmbătă. Radu Vaipan a fost al treilea în proba de 50 de metri bras, întrecere destinată seniorilor, cu un timp de 27.70. O zi în care Albert Cojanu a câștigat a doua sa medalie în proba de 100 de metri spate, tot la Tineret, terminând pe poziția a doua cu timpul de 54.58. Și de această dată a fost un record personal pe care și l-a restabilit. Albert Cojanu s-a clasat pe podium și la 50 de metri spate, categoria Tineret, cu un timp de înot de 25.07.

„A fost o competiție în care s-a văzut că nivelul înotului din România a crescut considerabil. Motivele sunt diverse, iar unul dintre ele este fenomenul David Popovici. În plus, există numeroși sportivi care se antrenează în alte țări, în special la universitățile americane. Suntem pe o pantă ascendentă cu care sper ca și noi, Poli Timișoara, să ținem pasul. Au fost stabilite numeroase recorduri. Inclusiv sportivii noștri și-au îmbunătățit timpii. A fost una dintre cele mai puternice competiții din ultimii ani”, a spus Sabin Avram, antrenorul de la CSU Politehnica Timișoara.

Delegația de la CSU Politehnica Timișoara care a făcut deplasarea a fost compusă din Emil Dăncăneț, Albert Cojanu, Lucian Hoțea, Darius Nistor, Robert Oană, Cosmin Lancea, Radu Vaipan, Iustina Andrei și Daria Humă, alături de antrenorul Sabin Avram și Dragoș Neagu, kinetoterapeut și preparator fizic.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.