„BILBAO AS-FABRIK TRANSFER NETWORK” – AS TRANSFER ajunge la final

Municipiul Timişoara este partener în cadrul proiectului „BILBAO AS-FABRIK TRANSFER NETWORK” – AS TRANSFER finanțat în cadrul Programului URBACT III – Mecanismul de transfer Acțiuni Inovative Urbane, un proiect pilot care prevede crearea unei reţele de schimb de cunoștințe cu oraşe care lucrează pe concepte privind industria 4.0 şi transferul inovaţiei conceptului AS-FABRIK, dezvoltat de oraşul Bilbao din Spania, în alte trei orașe europene.

Liderul proiectului este Bilbao Ekintza – Societatea de dezvoltare economică a orașului Bilbao (Spania), iar partenerii de proiect sunt Agenția de Dezvoltare Regională a orașului Bielsko-Biala (Polonia), Municipiul Tartu (Estonia) și Municipiul Timișoara (România).

Proiectul se implementează în perioada 09.03.2021 – 09.11.2022, iar ca rezultat final, oraşele partenere au elaborat planuri de investiţii pentru a finanţa soluţii inovatoare inspirate de conceptul AS-FABRIK.

La nivelul fiecărui oraș partener s-a constituit un Grup Local Urbact (GLU), alcătuit din reprezentanți ai mediului de afaceri, universitar, start-ups, instituții și organizații din administrația publică locală.

GLU a avut un rol esențial în implementarea cu succes a activităților proiectului.

În data de 3 noiembrie 2022 va avea loc evenimentul final din cadrul proiectului: ultima întâlnire a Grupului Local URBACT, urmată de o sesiune de diseminare a rezultatelor AS TRANSFER.

Agenda evenimentului va include prezentarea activităților și rezultatelor proiectului, precum și concluziile rezultate în urma schimbului de bune practici cu partenerii, organizat la Bilbao în luna octombrie 2022.

Evenimentul se va desfășura la sediul INCUBOXX din Timișoara în data de 3 noiembrie 2022, începând cu ora 11.00.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Video: Momentul în care un pieton a fost spulberat de o maşină, filmat de camerele de supraveghere

Un accident cumplit s-a petrecut în această seară, în comuna Şag, lângă Timişoara, unde o maşină a lovit în plin, un pieton.

Dănuţ Stoica, la Sursa de Vest fără Filtru

Dănuţ Stoica, primarul comunei Găvojdia, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – joi, 8 decembrie 2022.

Prostie sau interese meschine? Piaţa de Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Încep să sune sirenele, la Timișoara! Primăria anunță că face teste

Primăria Timișoara anunță testarea sirenelor electronice în cadrul unor exerciții de verificare, prin emiterea de semnale scurte și mesaje vocale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.