Skip to main content

Investiție de 10 milioane de euro la Baza Sportivă 1 a UPT! Va avea o tribună spațioasă, parcare etajată și terenuri de fotbal

Universitatea Politehnica va reabilita total, Baza Sportivă 1 care cuprinde și Stadionul Știința.

Proiectul ambițios prevede renovarea bazei sportive și cuprinde construcția unei tribune de 1500 de locuri, o parcare etajată de 200 de locuri, dintre care 4 locuri pentru autocare și 18 locuri pentru persoane cu dizabilități, două terenuri de minifotbal, vestiare pentru sportivi și arbitri, sală de conferințe, cabinet medical și o cafenea cu terasă.

Construcția propusă este dezvoltată între str. Traian Lalescu și terenul de fotbal existent, în curtea Bazei Sportive nr. 1 a Universității Politehnica Timișoara. Terenul pe care se vor realiza construcţiile are peste 5.000 metri pătraţi.

Conform proiectul, la parter, construcția este dotată cu o zonă de parcaje auto, vestiare, grupuri sanitare, sală de conferințe și cabinet medical, plus spații tehnice

La etajul 1 va fi o zonă de parcaje auto, sub gradene fiind spaţii tehnice. La etajul 2 sunt parcaje auto și casa scării centrale, iar la etajul 3 sunt două terenuri pentru minifotbal, două vestiare și o cafenea cu spații anexă.

De asemenea, arena va dispune de pistă de atletism, tabelă electronică de marcaj, precum și de o instalaţie cu nocturnă.

Lucrările de modernizare au demarat în 15 ianuarie, anul acesta, iar durata construcțiilor este estimată la maximum 36 de luni.

Investiția se ridică la 10 milioane de euro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.