Skip to main content

Leii din Banat joacă pe teren propriu împotriva celor de la CSM Ploiești, în etapa a doua din faza secundă a campionatului!

Etapa a doua din faza secundă a Ligii Naționale de baschet programează din nou un meci pe teren propriu pentru Leii din Banat.

Ei vor întâlni CSM Petrolul Ploiești, mâine, 3 februarie, de la ora 19.00, la sala Constantin Jude.

Echipa timișoreană este lider în grupa locurilor 11-18, cu 13 puncte, în timp ce gruparea prahoveană se află pe locul cincilea, cu 10 puncte.

SCM Timișoara a jucat la sala Constantin Jude și în prima rundă din această partide secundă, când a câștigat cu CSM Focșani, 98-69, la 27 ianuarie.

„Se anunță un meci mai dificil decât cel de săptămâna trecută, dar ne pregătim, ne facem temele și sperăm la o victorie. Ne pare rău că nu am izbutit calificarea în Top 10, însă asta este situația. Acum ne-am stabilit un obiectiv clar, locul 11. În plus, mai avem Alpe Adria Cup, unde suntem calificați în Final Four. Este o competiție în privința căreia eu am un feeling foarte bun, cred că o să facem o figură foarte frumoasă” spune Edward Petrescu, extremă.

Deși au făcut parte din grupe diferite, Timișoara și Ploieștiul s-au întâlnit sezonul acesta. S-a întâmplat în septembrie, în turneul de Cupa României de la Craiova, un meci cu prelungiri, câștigat de prahoveni (86-78).

Pe de altă parte, partida de la mijlocul săptămânii viitoare, din Slovenia – cu Ilirija, în Alpe Adria Cup – a fost amânată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.