Skip to main content

Bărbat inconştient, pe o stradă din Timişoara! Ce au descoperit poliţiştii locali, asupra lui?

Poliţiştii locali din Timişoara au obervat, în timpul unei misiuni de rutină, un bărbat inconştient, căzut pe trotuar, la intersecția străzilor Crizantemelor cu J. Preyer.

S-au apropiat de el şi, din fericire, acesta avea semne vitale, iar până la sosirea ambulanţei, a început să îşi revină.

Le-a spus poliţiştilor cum se numeşte şi de unde este, iar la un control sumar, oamenii legii au descoperit asupr lui, un plic cu droguri.

CITEŞTE ŞI: Foto: Cantină de liceu, ca în filme! Transformarea spectaculoasă a locului de luat masa, de la Colegiul Bănăţean Timişoara

Între timp, a ajuns şi echipajul medical, însă pentru că bărbatul îşi revenise complet, nu a mai fost nevoie de transportul lui la spital.

Acum, cazul este anchetat de poliţtii de la BCCO, care se ocupă de combaterea traficului şi consumului de droguri.

„Polițiștii locali au verificat imediat starea acestuia, constatând că respiră și avea puls, după care au solicitat intervenția unui echipaj al Serviciului de Ambulanță. Până la sosirea acesteia, bărbatul și-a revenit, a putut să comunice cum se numește, a spus că are 30 de ani și este din localitatea timișeană Checea. Asupra sa, la controlul corporal sumar, a fost găsit un plic cu fragmente vegetale de culoare verde oliv, susceptibile a face parte din categoria substanțelor psihoactive. De asemenea, bărbatul avea asupra sa și suma de 982 de lei. Pentru că nu a mai necesitat îngrijiri medicale, a fost luat în evidență de echipajul Ambulanței, polițiștii locali preluându-l apoi pentru întocmirea documentelor în vederea transmiterii cazului către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Poliţistă bătută crunt, lângă Timişoara! Agenta era în misiune!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.