Skip to main content

Atenție, șoferi! Primăria Timișoara anunță noi restricții pe Calea Bogdăneștilor, dar și în zona Complexului Studențesc

Vești proaste pentru șoferi! Primăria Timișoara anunță noi restricții de circulație, în perioada următoare.

Pe Calea Băgdăneștilor traficul rutier se închide pe tronsonul dintre strada Grigore Alexandrescu și strada Dunărea, în vederea finalizării lucrărilor aferente Proiectului Tehnic și încadrării în termenele stabilite, în perioada 8 noiembrie – 30 noiembrie.

Totodată, circulația rutieră va fi închisă pe o lungime de 60 de m pe strada Grigore Alexandrescu și 15 m pe strada Ion Rațiu, înainte de intersecția cu Bogdăneștilor.

În aceste condiții, circulația vehiculelor mici, sub 2,7 t, va fi direcționată pe străzile Moise Doboșan și Mircea Cel Bătrân, cu ieșire pe Bulevardul Cetății, respectiv pe strada Macilor, în timp ce vehiculele de tonaj mare, de peste 2,7 t, vor fi direcționate către Bulevardul Cetății, respectiv Bulevardul Circumvalațiunii.

De asemenea, se va închide temporar și străzile Béla Bartók și Ion Vidu, din zona Complexului Studențesc, în perioada 9 noiembrie – 11 noiembrie, în intervalele orare 09:00 – 15:00 și 19:00 – 06:00.

Închiderea circulației rutiere a fost solicitată de Universitatea Politehnica din Timișoara, în vederea modernizării, extinderii și echipării infrastructurii educaționale a Facultății de Chimie Industrială și Ingineria Mediului.

Reprezentanții municipalității le recomandă șoferilor să folosească rute alternative pe perioada desfășurării lucrărilor în zonele menționate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.