Skip to main content

O femeie își caută tatăl, dispărut de 7 ani! Cei care l-au văzut sau au informații, să anunțe imediat Poliția!

O femeie de 39 de ani care locuiește în Germania a cerut ajutorul Poliției pentru a-și găsi tatăl, dispărut în urmă cu 7 ani.

Aceasta le-a spus polițiștilor că din anul 2016 nu mai știe nimic de tatăl său. Bărbatul obișnuia să lucreze ca și îngrijitor de animale la stâne, atât în județul Hunedoara, cât și în alte zone ale țării.

Bărbatul de 64 de ani a fost dat în urmărire generală, iar din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, pentru depistarea acestuia.

La data de 02 noiembrie 2023, o femeie în vârstă de 39 de ani, în prezent stabilită pe teritoriul Germaniei, a transmis o petiție pe adresa electronică a Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, prin care a sesizat faptul că, din cursul anului 2016, nu mai știe nimic despre tatăl său, Chiratcu Petru, 64 de ani (foto), din municipiul Hunedoara”, transmite IPJ Hunedoara.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii bărbatului să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.