Skip to main content

O femeie își caută tatăl, dispărut de 7 ani! Cei care l-au văzut sau au informații, să anunțe imediat Poliția!

O femeie de 39 de ani care locuiește în Germania a cerut ajutorul Poliției pentru a-și găsi tatăl, dispărut în urmă cu 7 ani.

Aceasta le-a spus polițiștilor că din anul 2016 nu mai știe nimic de tatăl său. Bărbatul obișnuia să lucreze ca și îngrijitor de animale la stâne, atât în județul Hunedoara, cât și în alte zone ale țării.

Bărbatul de 64 de ani a fost dat în urmărire generală, iar din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, pentru depistarea acestuia.

La data de 02 noiembrie 2023, o femeie în vârstă de 39 de ani, în prezent stabilită pe teritoriul Germaniei, a transmis o petiție pe adresa electronică a Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, prin care a sesizat faptul că, din cursul anului 2016, nu mai știe nimic despre tatăl său, Chiratcu Petru, 64 de ani (foto), din municipiul Hunedoara”, transmite IPJ Hunedoara.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii bărbatului să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.