Skip to main content

Bărbat dispărut, pe munte! Sunt căutări ample, pentru găsirea lui

Fiul unui bărbat de 55 de ani, a cerut ajutorul Poliţiei, pentru a-şi găsi tatăl, după ce acesta a plecat pe munte şi nu s-a mai întors.

Daniel Boca, din municipiul Lupeni, a plecat în masivul Straja, luni, iar spre seară, nu a mai putut fi contactat telefonic.

CITEŞTE ŞI: Gest extrem, la Timişoara! Un tânăr de 24 de ani şi-a pus capăt zilelor

Îngrijorată, familia a început propriile căutări, dar a alertat şi Poliţia.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Lupeni, alături de echipele de căutare constituite de reprezentanţi ai Salvamont Hunedoara și ai Detașamentului de Jandarmi Montan Lupeni au desfășurat mai multe activități de căutare, în vederea identificării bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională”, transmite IPJ Hunedoara.

În paralel cu căutările, oamenii legii fac apel şi la populaţie, pentru găsirea bărbatului.

Astfel, oricine are informaţii desrep Daniel Boca, este rugat să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.