Skip to main content

Gest extrem, la Timişoara! Un tânăr de 24 de ani şi-a pus capăt zilelor

În această dimineaţă, poliţiştii din Timişoara au fost anunţaţi cu privire la sinuciderea unui bărbat, într-un apartament de pe strada Bradul.

Ajunşi imediat la faţa locului, oamneii legii au constat că cele sesizate se confirmă şi au deschis un dosar penal, conform uzanţelor, pentru ucidere din culpă.

CITEŞTE ŞI: A murit Regina Elisabeta a II-a! Marea Britanie este în doliu, timp de 10 zile

Urmează să stabilească exact ce s-a întâmplat şi ce anume l-a împins pe tânărul de 24 de ani, să îşi pună capăt zilelor.

Descoperirea şocantă a fost făcută chiar de colegul de apartament al victimei.

Tânărul care a recurs la gestul extrem este din Petroşani şi nu a lăsat niciun bilet de adio.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.