Skip to main content

Banat Girls Comloșu Mare, ocazia revanșei! Timișencele joacă mâine la Alexandria

Banat Girls Comloșu Mare joacă al patrulea meci, și ultimul din acest sezon împotriva Alexandriei, în Teleorman.

Bănățencele au câștigat prima întalnire din acest campionat pe terenul Alexandriei în sezonul regular, cu scorul de 2-1. În retur, echipa timișeană a obținut o remiză, 3-3 pe teren propriu. În play-out, întâlnirile directe au început cu o victorie a formației noastre, 4-0, după care a urmat una la masa verde pentru gazdele din acest final de săptămână, pentru o neprezentare. În ultima întânire, disputată în urmă cu mai bine de două săptămâni, CSM Alexandria s-a impus cu 6-1, și a provocat una dintre cele mai severe înfrângeri ale sezonului.

Banat Girls vrea acum o revanșă și speră la cel puțin un punct din întâlnirea din Teleorman.

Abia așteptăm meciul din acest weekend împotriva Alexandriei. Cu toate că am avut parte de câteva nereușite în acest sezon, așteptăm să jucăm și să dovedim ce putem face cu adevărat. Am lucrat intens și am avut meciuri solide ca echipă. Alexandria a arătat că este un adversar bun, dar avem încredere că putem obține un rezultat bun în acest meci„, spune înaintea partidei Francesca Frericks.

Nicol Dincă Vuia a reușit unul dintre golurile echipei noastre în primul meci cu Alexandria din acest play-out și speră la un rezultat bun și acum.

În ciuda dificultăților pe care le întâmpinăm la club, suntem hotărâți să ne dedicam în totalitate meciului cu Alexandria. Știm că este o echipă agresivă, dar vom face tot posibilul pentru a obține victoria„, spune Nicol Dincă Vuia.

Meciul CSM Alexandria-Banat Girls este programat duminica, de la ora 11.00, și va fi condus de Ana Maria Terteleac, din Berceni, ajutată la cele două linii de Ilinca Mazga, din București, și Andreea Sava, din Mărăcineni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.