Skip to main content

Bătaie generală! Mai mulți bărbați și-au împărțit pumni și picioare! scandalul a fost finalizat la secția de Poliție

Un scandal între mai mulți bărbați s-a finalizat la secția de Poliție, după ce și-au împărțit pumni și picioare!

Totul s-a întâmplat în localitatea Uliuc. Bărbații s-au luat la harță în mijlocul străzii, iar lucrurile au degenerat rapid și s-a transformat într-o bătaie generală.

Martorii au sunat la 112 și au cerut ajutorul polițiștilor. Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit 12 persoane pe care le-au ridicat și le-au dus la secție pentru audieri.

La nivelul secției s-a constituit o echipă operativă, sprijinită de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara care, împreună cu luptători Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au condus la sediul Postului de Poliție Moșnița Nouă 12 persoane în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptelor. În urma audierilor, polițiștii au stabilit că 6 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 51 de ani, împreună cu alte persoane s-au agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii și picioarele, în fața imobilelor de domiciliul din localitatea Uliuc”, transmite IPJ Timiș.

Șase din cele 12 persoane implicate în scandal au fost reținute pentru 24 de ore, pentru infracțiunile de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „încăierare”.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili ce s-a întâmplat și dacă au mai fost implicate și alte persoane în altercație.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.