Skip to main content

Accident pe autostrada A1! O autocisternă încărcată cu oțet s-a răsturnat

Accident pe autostrada vestului! O autocisternă s-a răsturnat, iar traficul se desfășoară cu dificultate.

Accidentul s-a petrecut pe tronsonul Deva – Orăștie, și au fost implicateo autocisternă care transporta oțet și un autoturism cu o platformă pe care era transportat un microbuz.

În urmă cu puțin timp, pompierii Detașamentului Deva au fost solicitați să intervină la un accident rutier care a avut loc pe autostrada A1. La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic. Pompierii militari au acționat pentru asigurarea măsurilor de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel situații și pentru sablarea carosabilului, întrucât au existat scurgeri de combustibil”, transmite ISU Hunedoara.

În urma accidentului, conducătorul autocisternei a fost rămit și a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Cele patru persoane care se aflau în autoturism nu au necesitat îngrijiri medicale.

Polițiștii hunedorei au deschis o anchetă în acest caz.

Circulația pe tronsonul Deva – Orăștie se desfășoară pe o singură bandă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.