Skip to main content

Băiat ucis, de un şofer băut! Cum a încercat conducătorul auto să îi păcălească pe poliţişti?

Un adolescent de 15 ani, care se deplasa cu trotineta electrică, a fost victima unui accident înfiorător, fiind lovit în plin de o maşină.

Accidentul s-a petrecut azi-noapte, în Pâncota, judeţul Arad, iar şoferul a fugit de la locul accidentului, fără ca măcar să vadă în ce stare este băiatul.

După câteva ore, la Poliţie s-au prezentat doi bărbaţi, de 35, respectiv 40 de ani, iar primul dintre ei le-a spus oamenilor legii că el conducea maşina implicată în accident.

CITEŞTE ŞI: Distracţie la maximum, la ruga din Giarmata! Hai şi tu să te umpli de voie bună şi să guşti cele mai delicioase preparate culinare

Doar că poliţiştii au descoperit că celălalt bărbat era la volan, însă pentru că era băut, a încercat să scape basma curată.

În plus, în autoturism a fost găsite un amortizor pentru armă şi un cartuş de armă de foc.

„La scurt timp după accident, la sediul poliției s-a prezentat un bărbat de 35 de ani, care a declarat că ar fi condus autoturismul, în care se mai afla un bărbat de 40 de ani, amândoi din Pâncota, existând suspiciuni cu privire la veridicitatea celor declarate. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că bărbatul de 40 de ani avea o îmbibație alcoolică de 1,02 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în, ambele cazuri. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din Pâncota, și polițiștii criminaliști, s-a stabilit că cel care a condus autoturismul este bărbatul de 40 de ani, iar la controlul autoturismului, în locuri ascunse, au fost găsite un amortizor pentru armă și un cartuș de armă de foc, nepercutat”, transmite IPJ Arad.

În paralel, băiatul accidentat a fost transportat în stare gravă la spital, unde din păcate în această dimineaţă, a murit.

Acum, şoferul care a provocat accidentul este în arest pentru 24 de ore fiind acuzat de ucidere din culpă, conducere sub influența alcoolului şi fugă de la locul accidentului.

CITEŞTE ŞI: Schimbarea schimbării! Dispar două dintre sensurile giratorii care au creat haos pe drumul Timişoara-Giroc

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.