Skip to main content

Băiat de 14 ani, bătut de un alt copil de aceeași vârstă! Poliția s-a autosesizat

Un copil de 14 ani a fost bătut de un alt băiat de aceeași vârstă! Agresorul nu s-a mulțumit cu atât și a vrut să-i fure ce avea prin buzunare.

Incidentul s-a petrecut în luna iunie a acestui an, pe un teren de sport din municipiul Deva, însă polițiștii au aflat abia ieri de întreaga întâmplare și s-au sesizat din oficiu.

În scurt timp l-au identificat și pe tânărul agresor, care a fost dus la sediul Poliției pentru cercetări.

La data de 04 septembrie 2023, Poliția Municipiului Deva s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cursul lunii iunie 2023, un minor în vârstă de 14 ani a fost agresat fizic de un alt minor, în vârstă de 14 ani, din Deva, în timp ce se afla pe un teren din municipiul Deva. După comiterea agresiunii, îndemnat de un alt tânăr, minorul de 14 ani a scotocit buzunarele persoanei vătămate, cu scopul de a-i sustrage bunuri”, transmite IPJ Hunedoara.

Copilul de 14 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de tâlhărie, a fost condus la sediul Poliției, cercetările continuând în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.