Skip to main content

Ceasul Floral din Timișoara va arăta din nou, ora exactă! Au început demersurile pentru repunerea în funcțiune a obiectivului

Ceasul Floral, unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale Timișoarei, va fi repornit, după ani de zile.

Inițiativa a venit din partea doamnelor din cadrul Clubului Lions Diamond Timișoara, care au și organizat un bal caritabil pentru strângerea de fonduri. Evenimentul a avut loc la începutul lunii mai.

Acum, Club Lions Diamond Timișoara a achitat avansul pentru achiziționarea mecanismului necesar pentru punerea în funcțiune a Ceasului.

O echipă tehnică de la Ora Exacta, din Oradea, a venit astăzi la Timișoara pentru a efectua măsurători și stabili detalii legate de modul în care se poate monta dispozitivul.

Am fost în teren alături de reprezentanții Primăriei și ai Horticultura. Starea actuală a infrastructurii obiectivului nu permite montarea imediata a mecanismului. Astfel ca, săptămâna viitoare vom avea o întâlnire cu proiectantul care ne va da soluția de consolidare sau refacere a ceasului. Ne bucuram și mulțumim reprezentanților Primăriei Timișoara și Horticultura, pentru sprijinul acordat în vederea mobilizării și găsirii soluțiilor potrivite pentru repornirea Ceasului Floral”, spune Ramona Olteanu, președinte Club Lions Diamond Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.