Skip to main content

Au fost anunțate primele nume ale artiștilor ce vor urca pe scenele de la CODRU Festival 2024! Erika Isac și Wilkinson vor face un show pe cinste

Pentru al doilea an consecutiv CODRU Festival este în top 10 festivaluri din Europa – categoria Best Medium Festivals şi pune Timișoara pe harta celor mai bune festivaluri internaționale.

Renumitul festival revine anul acesta cu o selecție impresionantă de artiști de renume internațional din diverse genuri muzicale.

PATRICE, WILKINSON, VAMA, ERIKA ISAC, OSCAR și PUYA sunt primii artiști anunțați de organizatorii CODRU Festival 2024. Aceștia, alături de mulți alți artiști, care urmează să fie anunțați, vor urca pe scenele festivalului între 30 august și 1 septembrie.

Biletele de Early Bird, la un preț special, au fost puse în vânzare pe site-ul organizatorilor www.codrufestival.ro și pe site-ul partenerilor www.entertix.ro. Prețul este de 49 EUR + taxe, iar în zilele evenimentului va crește până la 149 EUR + taxe.

Patrice, artistul german de origine sud-africană, este cunoscut pentru muzica sa care îmbină reggae, soul și folk. Acesta a lansat numeroase albume și single-uri precum „Soulstorm” și „Sunshine”.

Wilkinson, DJ și producător britanic, este renumit pentru producțiile sale de drum and bass. Albumul său de debut „Lazers Not Included” a conținut și hitul „Afterglow”. De-a lungul timpului, DJ-ul a remixat piese a mai multor artiști cunoscuți cum ar fi Ed Sheeran, Calvin Harris, Rag’n’Bone Man și mulți alții.

Vama, Erika Isac, Oscar și Puya vor completa atmosfera în cele trei zile de festival.

„Va fi un weekend animat de concerte live și apusuri de neratat. În plus, avem pregătite numeroase alte surprize. Credem că anul acesta vorbim despre una dintre cele mai importante ediții CODRU Festival. Spre deosebire de ultimii ani, ediția aceasta se va desfășura într-o locație nouă, inedită. Atât putem spune momentan”, a declarat Victor Balaniuc, Co-fondator și General Manager CODRU Festival.

CODRU este o punte între artă și natură. Fiecare participant la CODRU Festival se alătură implicit și misiunii noastre de responsabilizare și ecologizare. Este primul festival eco-friendly din România și în urma fiecărei ediții a fost organizată cel puțin o sesiune de plantare de copaci. Până acum s-au plantat peste 45.000 de puieți în Pădurea Bistra și în alte zone din județul Timiș.

Ediția din 2023 a adus împreună peste 70.000 de oameni. În jurul celor cinci scene amenajate la Pădurea Bistra, festivalierii au cântat și au dansat pe muzica artiștilor preferați din toate genurile muzicale, de la heavy metal, reggae, hip-hop, folk, până la trap.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.