Skip to main content

Tânăr lăsat într-o baltă de sânge, la Timișoara! De la ce a pornit scandalul?

Scandal monstru, la Timișoara, în urmă căruia, un tânăr de 18 ani a ajuns la spital, cu mai multe tăieturi, pe corp.

Din primele informații, victima și agresorul, un tânăr de 23 de ani, au început să se certe, din cauza unei fete, iar lucrurile au degenerat.

CITEȘTE ȘI: Ca la noi, la nimeni! Timişoara, singurul oraş din Europa în care locuitorii sunt puşi pe drumuri, ca să scape de brazii de Crăciun

Bărbatul de 23 de ani ar fi scos un cutter din buzunar și i-a aplicat celuilalt mai multe lovituri, în special în zona spatelui.

Un martor a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns de urgență un echipaj medical care l-a preluat pe băiatul de 18 ani și l-a transportat la spital.

În paralel, polițiștii l-au indentificat pe agresor și l-au dus la audieri, după care l-au reținut pentru 24 de ore, iar magistrații au emis pe numele lui, un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

„Tănărul în vârstă de 23 de ani, din Sânpetru, județul Timiș, a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală,iar în data de 10.01.2023, magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș„, transmite IPJ Timiș.

CITEȘTE ȘI: Angajații STPT învață limba engleză! Vor să poată conversa mai ușor cu turiștii care vor vizita Timișoara

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.