Skip to main content

Atenţie! Sunt zile caniculare! Aquatim deschide centre de hidratare

Meteorologii anunţă până la 40 de grade Celsius în Timişoara, în această săptămână, cele mai ridicate temperaturi urmând să fie înregistrate joi şi vineri.

În acest sens, autorităţile au deschis mai multe centre de prim ajutor, iar Aguatim dechide puncte de hidratare.

CITEŞTE ŞI: Descinderi la ADR Vest! Procurorii europeni anchetează fraudarea fondurilor comunitare

În total, sunt trei astfel de puncte, în toate locațiile în care există program de relaționare cu publicul: Gheorghe Lazăr nr. 11 A, Enric Baader nr. 11 și Treboniu Laurian nr. 7.

Punctele de hidratare vor fi amenajate în corturi instalate special pentru a conferi umbră și vor fi dotate cu dozatoare de apă rece.

“Toți clienții noștri sunt așteptați, cu drag, să se răcorească în aceste locuri gândite special pentru ei, la un pahar de apă sigură și o discuție amicală. Punctele de hidratare vor deveni funcționale, în toate cele trei locații, de miercuri, 29 iunie. Ele vor funcționa pe toată perioada caniculară”, transmite Aquatim.

De asemenea, Aquatim care gestionează fântânile publice din oraș, precizează că apa este analizată de către specialiștii Direcției de Sănătate Publică Timiș și ai Laboratorului Control Calitate Apă din cadrul Aquatim, pentru verificarea conformării la cerințele legislației în vigoare.

Adresele și calitatea apei pot fi consultate aici.

CITEŞTE ŞI: CCIAT invită firmele timișene la o misiune economică în Bosnia și Herțegovina!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.