Skip to main content

Atenţie, şoferi! Urmează noi restricţii de circulaţie, pe mai multe străzi din Timişoara! Vezi aici unde sunt interzise maşinile, de mâine

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara a decis închiderea sau restricționarea circulației rutiere pe mai multe străzi, pentru derularea lucrărilor de infrastructură.

Astfel, începând de mâine dimineaţă, de la ora 08:00, până pe 1 Decembrie ora 20:00, traficul rutier se va desfăşura pe un singur sens, pe bulevardul Iuliu Maniu.

Mai exact, se închide sensul de mers dinspre Bld. Regele Carol înspre sensul giratoriu (Piața Iuliu Maniu), până la intrarea pe str. Platanilor, iar circulaţia se va desfășura pe sensul opus, în ambele direcții.

CITEŞTE ŞI: Accident înfiorător! Un bătrân a murit pe loc, după ce a fost spulberat, de o maşină!

Pe strada Lorena, traficul se va închide complet, în zona intersecției cu strada Gh. Adam, pe tronsonul strada Renașterii – strada Gh. Adam, timp de două săptămâni, (20 noiembrie – 4 decembrie).

De restricţii de circulaţie vor avea parte în continuare, şi şoferii care tranzitează Calea Bogdăneştilot, unde se realizează marcajele rutiere.

Astfel, traficul va fi blocat toată săptâmâna viitoare, la fel ca şi pe strada 1 Decembrie 1918, unde circulaţia va fi restricţionată de marţi de la ora 08 :00, până miercuri, la ora 20:00.

Luni, 20 noiembrie, între orele 09:00-12:00, circulația pe strada Hector, va fi restricționată, mai precis banda din stânga, conform sensului unic de mers.

Restricționarea este necesară amplasării unui ecran, ca parte componentă a instalației artistice “Vremea de mâine a artiștilor “ Santiago Mostyn & Susanna Jablonski.

Celelalte benzi rămân deschise circulației rutiere.

CITEŞTE ŞI: Directorul general al Teatrului Național Timișoara, Ada Hausvater, câștigă premiul Constantin Brâncoveanu la categoria Teatru

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.