Skip to main content

Atenţie, şoferi! Urmează noi restricţii de circulaţie, pe mai multe străzi din Timişoara! Vezi aici unde sunt interzise maşinile, de mâine

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara a decis închiderea sau restricționarea circulației rutiere pe mai multe străzi, pentru derularea lucrărilor de infrastructură.

Astfel, începând de mâine dimineaţă, de la ora 08:00, până pe 1 Decembrie ora 20:00, traficul rutier se va desfăşura pe un singur sens, pe bulevardul Iuliu Maniu.

Mai exact, se închide sensul de mers dinspre Bld. Regele Carol înspre sensul giratoriu (Piața Iuliu Maniu), până la intrarea pe str. Platanilor, iar circulaţia se va desfășura pe sensul opus, în ambele direcții.

CITEŞTE ŞI: Accident înfiorător! Un bătrân a murit pe loc, după ce a fost spulberat, de o maşină!

Pe strada Lorena, traficul se va închide complet, în zona intersecției cu strada Gh. Adam, pe tronsonul strada Renașterii – strada Gh. Adam, timp de două săptămâni, (20 noiembrie – 4 decembrie).

De restricţii de circulaţie vor avea parte în continuare, şi şoferii care tranzitează Calea Bogdăneştilot, unde se realizează marcajele rutiere.

Astfel, traficul va fi blocat toată săptâmâna viitoare, la fel ca şi pe strada 1 Decembrie 1918, unde circulaţia va fi restricţionată de marţi de la ora 08 :00, până miercuri, la ora 20:00.

Luni, 20 noiembrie, între orele 09:00-12:00, circulația pe strada Hector, va fi restricționată, mai precis banda din stânga, conform sensului unic de mers.

Restricționarea este necesară amplasării unui ecran, ca parte componentă a instalației artistice “Vremea de mâine a artiștilor “ Santiago Mostyn & Susanna Jablonski.

Celelalte benzi rămân deschise circulației rutiere.

CITEŞTE ŞI: Directorul general al Teatrului Național Timișoara, Ada Hausvater, câștigă premiul Constantin Brâncoveanu la categoria Teatru

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.