Skip to main content

Atenţie, şoferi! Urmează noi restricţii de circulaţie, pe mai multe străzi din Timişoara! Vezi aici unde sunt interzise maşinile, de mâine

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara a decis închiderea sau restricționarea circulației rutiere pe mai multe străzi, pentru derularea lucrărilor de infrastructură.

Astfel, începând de mâine dimineaţă, de la ora 08:00, până pe 1 Decembrie ora 20:00, traficul rutier se va desfăşura pe un singur sens, pe bulevardul Iuliu Maniu.

Mai exact, se închide sensul de mers dinspre Bld. Regele Carol înspre sensul giratoriu (Piața Iuliu Maniu), până la intrarea pe str. Platanilor, iar circulaţia se va desfășura pe sensul opus, în ambele direcții.

CITEŞTE ŞI: Accident înfiorător! Un bătrân a murit pe loc, după ce a fost spulberat, de o maşină!

Pe strada Lorena, traficul se va închide complet, în zona intersecției cu strada Gh. Adam, pe tronsonul strada Renașterii – strada Gh. Adam, timp de două săptămâni, (20 noiembrie – 4 decembrie).

De restricţii de circulaţie vor avea parte în continuare, şi şoferii care tranzitează Calea Bogdăneştilot, unde se realizează marcajele rutiere.

Astfel, traficul va fi blocat toată săptâmâna viitoare, la fel ca şi pe strada 1 Decembrie 1918, unde circulaţia va fi restricţionată de marţi de la ora 08 :00, până miercuri, la ora 20:00.

Luni, 20 noiembrie, între orele 09:00-12:00, circulația pe strada Hector, va fi restricționată, mai precis banda din stânga, conform sensului unic de mers.

Restricționarea este necesară amplasării unui ecran, ca parte componentă a instalației artistice “Vremea de mâine a artiștilor “ Santiago Mostyn & Susanna Jablonski.

Celelalte benzi rămân deschise circulației rutiere.

CITEŞTE ŞI: Directorul general al Teatrului Național Timișoara, Ada Hausvater, câștigă premiul Constantin Brâncoveanu la categoria Teatru

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.