Skip to main content

Accident înfiorător! Un bătrân a murit pe loc, după ce a fost spulberat, de o maşină!

Mai multe echipaje de intervenţie s-au deplasat, în urmă cu puţin timp, la locul unui accident rutier în care a fost implicat un biciclist de 70 de ani.

Din primele informaţii, bătrânul se deplasa pe o stradă din localitatea Seleuş, judeţul Arad, iar în momentul în care a pătruns într-o intersecţie, a fost lovit în plin de un autoturism.

CITEŞTE ŞI: Directorul general al Teatrului Național Timișoara, Ada Hausvater, câștigă premiul Constantin Brâncoveanu la categoria Teatru

Cel mai probabil, vârstnicul nu s-a asigurat, iar şoferul maşinii implicate în accident nu a mai putut evita coliziunea.

Impactul a fost atât de puternic, încât victima a rămas nemişcată pe şosea.

Echipajul medical care a ajuns de urgenţă la faţa locului a început manevrele de resuscitare dar, din păcate, totu a fost în zadar.

„Din primele cercetări, a reieșit ca un septuagenar care se deplasa cu bicicleta, pe o stradă lăturalnică din Seleuș, la pătrunderea pe D.J. 709, a fost accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din Zărand. După efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost pronunțat decesul septuagenarului. Conducătorul autoturismului a fost testat pentru consum de alcool, rezultatul fiind negativ”, transmite IPJ Arad.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar poliţiştii continuă ancheta, pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut totul.

CITEŞTE ŞI: Refuzat de administraţia Fritz, Liceul de Artă din Timişoara ajunge la Mitropolia Banatul! Alfred Simonis anunţă o finanţare de 6,8 milioane de euro, din partea Guvernului

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.