Skip to main content

Atenție, șoferi! Restricții parțiale și temporare pe Calea Lugojului din Timișoara, unde se fac lucrări de reparații!

Calea Lugojului intră în reparații, iar șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență în timpul desfășurării lucrărilor.

Municipalitatea anunță că vor fi instituite restricții parțiale și temporare de circulație.

SDM acționează pe prima bandă, de la intersecția cu strada Pădurea Verde până la intersecție Ghiroda. De aici până la sens giratoriu aeroport, vor fi reparații pe ambele benzi.

Programul pentru asfaltare va fi stabilit în următoarele zile, mai spun reprezentații municipalității, care anunță că va ține cont și de trafic, și de firmele care își desfășoară activitatea în zonă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.