Atenție! Se oprește apa în mai multe localități din județ, la început de săptămână!

Aquatim anunță că la începutul săptămânii se oprește apa în mai multe localități, din cauza unor lucrări.

Așadar, luni, 14 noiembrie, între orele 10.00 și 16.00 se va întrerupe furnizarea apei în Moșnița Veche și Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, Viena, Monaco, Lisabona, Praga, Zagreb, Tirana, Baku și Vatican pentru executarea unei legături de conductă pe străzile Politeții și Berlin.

În zilele de 14, 15 și 16 noiembrie, între orele 9.00 și 16.00 se va opri furnizarea apei în Giarmata, pe străzile Morii, Ardealul, Gării, Pobeda, Victoriei, Română, Industriilor și Principală pentru trecerea branșamentelor de pe conducta de oțel pe conducta de polietilenă.

Pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție, între 14-16 noiembrie, zilnic între orele 9.00-15.00 se va întrerupe alimentarea cu apă în Ianova, iar pe 15 noiembrie, între orele 9.00-13.00 se va opri apa în Făget, pe străzile Calea Bichigiului, Ștefan cel Mare, Gheorghe Doja, George Gârda, Vasile Alecsandri și Cloșca.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmit reprezentanții Aquatim.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Timişoara citeşte! Proiect inedit al tineretului social democrat pentru a încuraja lectura

Tinerii din Partidul Social Democrat filiala Timişoara a ieşit astăzi din case, pentru o acţiune de suflet, prin care îşi doresc să crească apetitul pentru lectură.

Captură uriaşă de ţigări! Marfă în valoare de 1,5 milioane de euro, descoperită de poliţiştii de Frontieră

Poliţiştii de Frontieră au oprit în trafic, un tir, în cadrul unei acţiuni de rutină, pe linia combaterii contrabandei su produse accizabile.

5 victime, pentru care şi o fetiţă, într-un accident în care au fost implicate o maşină şi un microbuz

Un accident rutier grav, s-a petrecut în urmă cu puţin timp, la ieşirea din Timişoara spre Arad.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.