Skip to main content

Retim distribuie sacii galbeni, în perioada următoare, în Giarmata și Cerneteaz!

Societatea de salubrizare Retim anunță distribuirea sacilor galbeni în localitățile Giarmata și Cerneteaz.

Mai exact, în perioada 14 noiembrie – 16 decembrie începe distribuirea gratuită de role de saci galbeni în localitatea 𝗚𝗶𝗮𝗿𝗺𝗮𝘁𝗮!

În săptămâna 14 – 19 noiembrie, Retim va distribui rolele de saci în localitatea 𝗖𝗲𝗿𝗻𝗲𝘁𝗲𝗮𝘇, din „poartă-n poartă”.

Cei care nu sunt găsiți la gospodărie sunt rugați să meargă 𝘀𝗮̂𝗺𝗯𝗮̆𝘁𝗮̆, 𝟭𝟵 𝗻𝗼𝗶𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, la căminul cultural al localității Cerneteaz pentru ridicarea rolei de saci.

Apoi, în perioada 21 noiembrie – 16 decembrie acțiunea de distribuire va continua în localitatea 𝗚𝗶𝗮𝗿𝗺𝗮𝘁𝗮, angajații Retim urmând să meargă din „poartă-n poartă”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.