Skip to main content

Video: Imagini emoţionante cu o bătrână care îngenunchează în faţa unui soldat ucrainean

Războiul din Ucraina a ajuns în a 263-a zi, iar în prezent, toate privirile sunt îndreptate spre Herson, oraşul care a fost eliberat după 8 luni de ocupaţie rusească.

Luptele aprice din zonă au făcut ca trupele lui Putin să se retragă, iar armata ucraineană a intrat în oraş, în aplauzele locuitorilor.

CITEŞTE ŞI: Băut bine şi fără permis, un bărbat a urcat la volanul unei maşini! Ce a urmat?

Imaginile cu adulţi şi copii care îi întâmpină pe soldaţii ucraineni cu flori în mâini şi cântând imnul au făcut ocolul lumii.

Acum, pe conturile de telegram a apărut un video cu o bătrână care plânge în hohote şi cade în genunchi, în momentul în care îşi revede nepotul, înrolat în armată.

Însă, chiar dacă au fost eliberaţi de sub ocupaţia rusă, locuitorii din Herson se confruntă cu o situaţie grea.

Înainte de retragere, armata lui Putin a distrus infrastructura oraşului, astfel că oamenii nu au apă, curent, medicamente şi pâine, deoarece şi rutele de aprovizionare au fost avariate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.