Skip to main content

Eleganță felină! Nu rata un weekend perfect, în compania celor mai frumoase şi pufoase patrupede! Începe WCF International Jubilee Catshow

Timp de două zile, Atriumul Iulius Mall va găzdui unul dintre cele mai elegante concursuri, cu un „catwalk” în adevăratul sens al cuvântului.

În acest weekend, timişorenii şi nu numai, sunt invitați să participe la competiția WCF International Jubilee Catshow, o ediție specială în care vor putea admira peste 20 de rase de pisici.

CITEŞTE ŞI: Asfalt, sensuri giratorii noi şi trecere la nivel cu calea ferată mdernizată! Începe o lucrare de peste trei milioane de euro, în zona localităţii Şag

Printre acestea se numără Abisiniana, Bengaleza, British Longhair, British Shorthair, Cornish Rex, Devon Rex, Exotica cu păr scurt, Maine Coon, Munchkin cu păr lung și cu păr scurt, Norvegiana de Pădure, Persana, Ragdoll, Albastra de Rusia, Sacra de Birmania, Scottish Fold, Scottish Straight, Siberiana, Thai, Transylvanian și multe altele.

Evenimentul are loc sâmbătă şi duminică, între 10:00 și 19:00, iar în prima parte a fiecărei zile va avea loc arbitrajul individual al pisicilor participante, urmat de proba Best in Show.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.