Skip to main content

Arta și cultura se îmbină într-un spectacol Unic pe râul Bega cu Baroque Watermusic! Vezi aici, când are loc evenimentul

Într-o inițiativă care celebrează bogata istorie culturală a orașului Timișoara, se anunță cel de-al patrulea concert pe Râul Bega, parte a proiectului Baroque Watermusic din anul 2023.

Evenimentul va avea loc pe data de 15 septembrie 2023, începând cu ora 17:00, și promite o experiență muzicală și vizuală de neuitat.

Ambarcațiunea, amenajată într-un stil baroc autentic, va fi scena principală a acestui spectacol unic, care îmbină muzica clasică cu frumusețea naturală a râului Bega.

Instrumentiști profesioniști din România, Ungaria și Elveția, alături de talentata soprana Narcisa Brumar de la Opera Națională Română Timișoara, vor interpreta compoziții de epocă alese atent pentru acest eveniment.

Publicul are șansa de a se bucura de acest spectacol de pe malurile Bega, de unde vor avea o perspectivă panoramică a întregului eveniment.

Evenimentul din 15 septembrie promite să aducă o bucurie artistică deosebită pentru toți cei prezenți, fiind un prilej de a sărbători muzica și frumusețea Timișoarei într-un mod inedit și memorabil.

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023″ și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, iar coordonatorul proiectului este Lector Univ. Dr. Caius Hera.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.