Skip to main content

Arta și cultura se îmbină într-un spectacol Unic pe râul Bega cu Baroque Watermusic! Vezi aici, când are loc evenimentul

Într-o inițiativă care celebrează bogata istorie culturală a orașului Timișoara, se anunță cel de-al patrulea concert pe Râul Bega, parte a proiectului Baroque Watermusic din anul 2023.

Evenimentul va avea loc pe data de 15 septembrie 2023, începând cu ora 17:00, și promite o experiență muzicală și vizuală de neuitat.

Ambarcațiunea, amenajată într-un stil baroc autentic, va fi scena principală a acestui spectacol unic, care îmbină muzica clasică cu frumusețea naturală a râului Bega.

Instrumentiști profesioniști din România, Ungaria și Elveția, alături de talentata soprana Narcisa Brumar de la Opera Națională Română Timișoara, vor interpreta compoziții de epocă alese atent pentru acest eveniment.

Publicul are șansa de a se bucura de acest spectacol de pe malurile Bega, de unde vor avea o perspectivă panoramică a întregului eveniment.

Evenimentul din 15 septembrie promite să aducă o bucurie artistică deosebită pentru toți cei prezenți, fiind un prilej de a sărbători muzica și frumusețea Timișoarei într-un mod inedit și memorabil.

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023″ și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte, iar coordonatorul proiectului este Lector Univ. Dr. Caius Hera.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.