Skip to main content

Apelul poliţiştilor, după ce o copilă a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestrată!

Două apeluri consecutive la 112 au pus pe jar echipele operative care au început de urgenţă, identificarea unei fete care le-a spus disperată poliţiştilor, că a fost sechestrată.

Copila, din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, le-a spus oamenilor legii că nu ştie unde se află, pentru că cei doi tineri care au răpit-o au legat-o la ochi.

CITEŞTE ŞI: Video: Afacere ilegală, la Piaţa pe Roţi din Timişoara! Şefii de la SC Pieţe se pierd în explicaţii

Pentru că discuţia s-a întrerupt, poliţiştii au încercat să o contacteze pe numărul de telefon de pe care a sunat fata, însă telefonul era închis.

„Imediat, la nivelul inspectoratului au fost construite mai multe echipe operative, care au demarat verificările în legătură cu cele sesizate de tânăra în cauză, în mai puțin de o oră fiind identificată apelanta, o fată de 12 ani, care, în momentul apelării serviciului 112, se afla în incinta unei unități școlare din Reșița, împreună cu alți colegi de aceeași vârstă„, transmite IPJ Caraş-Severin.

Copila de 12 ani împreună cu bunica acesteia a fost condusă la sediul poliției pentru stabilirea celor întâmplate și luarea măsurilor legale, tânăra fiind atenționată cu privire la utilizarea SNUAU 112.

Poliţiştii atrag atenţia că astfel de glume se sancţionează cu amendă de până la 4.000 lei sau prestarea de la 200 de ore la 400 de ore de activităţi în folosul comunităţii.

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi a fost doar o glumă, dar a presupus angrenarea de resurse și forțe pentru a desfășura multiple activități într-un timp scurt. Astfel de fapte sunt de natură să aducă prejudicii grave la nivelul societății și tulburări ale siguranței publice, atât prin natura și amploarea forțelor implicate în luarea măsurilor de investigare, identificare și contracarare, cât și prin stările de temere generate în rândul cetățenilor, atât cei direct afectați, aflați în locurile respective cât și întreaga comunitate”, mai transmite IPJ Caraş-Severin.

CITEŞTE ŞI: Impozitele şi taxele locale se pot plăti din nou, la Poştă!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.