Skip to main content

Anchetă, la o şcoală din Timişoara, după ce o profesoară a bătut un elev! A fost deschis dosar penal pentru purtare abuzivă

Mama unui copil care învaţă la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Paul Popescu Neveanu” din Timişoara, a alertat Poliţia după ce fiul ei a fost lovit de un cadru didactic.

Acuzată este profesoara care asigură educaţia extraşcolară, adică îi supravegheză pe copii, după cursuri.

CITEŞTE ŞI: Terasa Boss din Timişoara, desfiinţată de Primărie! Judecătorii au respins cererea proprietarilor, de suspendare a dispoziţiei de demolare

Se pare că aceasta a suprins un elev de clasa a V-a, în timp ce fuma, şi i-a aplicat o corecţie.

Mama băiatului susţine însă că nu este un caz izolat, copilul ei fiind frecvent agresat, atât de profesoara respective, cât şi de alţi dascăli, şi chiar de către colegii mai mari.

Acum, poliţiştii anchetează cazul şi au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, urmând să stabilească exact, care este adevărul.

“Polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că  fiul său,  în vârstă de 13 ani, în timp ce afla în incinta unui centru școlar din Timișoara unde este instituționalizat, ar fi fost lovit  de către un cadru didactic. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă și continuă cercetările pentru stabilirea întregii situații de fapt”, transmite IPJ Timiş.

CITEŞTE ŞI: 41 de proiecte din cele 117 depuse de timișoreni în cadrul bugetării participative au fost declarate eligibile! Urmează votul

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.