Skip to main content

Anchetă, la o şcoală din Timişoara, după ce o profesoară a bătut un elev! A fost deschis dosar penal pentru purtare abuzivă

Mama unui copil care învaţă la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Paul Popescu Neveanu” din Timişoara, a alertat Poliţia după ce fiul ei a fost lovit de un cadru didactic.

Acuzată este profesoara care asigură educaţia extraşcolară, adică îi supravegheză pe copii, după cursuri.

CITEŞTE ŞI: Terasa Boss din Timişoara, desfiinţată de Primărie! Judecătorii au respins cererea proprietarilor, de suspendare a dispoziţiei de demolare

Se pare că aceasta a suprins un elev de clasa a V-a, în timp ce fuma, şi i-a aplicat o corecţie.

Mama băiatului susţine însă că nu este un caz izolat, copilul ei fiind frecvent agresat, atât de profesoara respective, cât şi de alţi dascăli, şi chiar de către colegii mai mari.

Acum, poliţiştii anchetează cazul şi au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, urmând să stabilească exact, care este adevărul.

“Polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că  fiul său,  în vârstă de 13 ani, în timp ce afla în incinta unui centru școlar din Timișoara unde este instituționalizat, ar fi fost lovit  de către un cadru didactic. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă și continuă cercetările pentru stabilirea întregii situații de fapt”, transmite IPJ Timiş.

CITEŞTE ŞI: 41 de proiecte din cele 117 depuse de timișoreni în cadrul bugetării participative au fost declarate eligibile! Urmează votul

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.