Skip to main content

VIDEO Protest de amploare, în centrul orașului! Sute de timișoreni cer stadion, terenuri de sport și bazine de înot!

Lipsa unui stadion şi deficitul de terenuri de sport şi de bazinuri de înot i-a scos în stradă pe membrii Druckeria, care au organizat un marș de protest în centrul Timișoarei.

Membrii Asociației, ai cluburilor sportive din oraș, dar și timișoreni iubitori de sport s-au întâlnit în Piaţa Unirii, după care vor porni în marş prin oraş.

“Cluburile sportive din Timişoara o duc foarte greu, Timişoara sportive se scaldă în mediocritate şi credem că a veit momentul să se pună capăt celor 30 de nepăsare, iar lucrurile să înceapă să se mişte, pentru că avem nevoie cu toţii de asta. Am încercat să contactăm parlamentarii din Timiş, cărora le-am transmis petiţia semnată de 1.700 de persoane, dar am primit foarte puţine răspunsuri. A fost o interpelare în plen, au fost nişte acţiuni individuale, dar nimic concret”, a declarat Sebastian Novovic, preşedintele Asociaţiei Suporterilor Timişoreni Druckeria.

Protestatarii au amplasat si un banner cu mesajul ”Azi în toată țara. Pe când și-n Timișoara?”, pe una din clădirile din Piața Unirii!

Traseul pe care îl urmează protestatarii chiar în aceste momente este: Piaţa Unirii – str. V. Alecsandri – Piața Libertății – str. Alba Iulia – Piața Operei – Primărie – CD Loga – CJT.

Protestatarii s-au oprit în fața Operei din Piața Victoriei, unde au aprins lumânări în memoria eroilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.