Skip to main content

VIDEO Protest de amploare, în centrul orașului! Sute de timișoreni cer stadion, terenuri de sport și bazine de înot!

Lipsa unui stadion şi deficitul de terenuri de sport şi de bazinuri de înot i-a scos în stradă pe membrii Druckeria, care au organizat un marș de protest în centrul Timișoarei.

Membrii Asociației, ai cluburilor sportive din oraș, dar și timișoreni iubitori de sport s-au întâlnit în Piaţa Unirii, după care vor porni în marş prin oraş.

“Cluburile sportive din Timişoara o duc foarte greu, Timişoara sportive se scaldă în mediocritate şi credem că a veit momentul să se pună capăt celor 30 de nepăsare, iar lucrurile să înceapă să se mişte, pentru că avem nevoie cu toţii de asta. Am încercat să contactăm parlamentarii din Timiş, cărora le-am transmis petiţia semnată de 1.700 de persoane, dar am primit foarte puţine răspunsuri. A fost o interpelare în plen, au fost nişte acţiuni individuale, dar nimic concret”, a declarat Sebastian Novovic, preşedintele Asociaţiei Suporterilor Timişoreni Druckeria.

Protestatarii au amplasat si un banner cu mesajul ”Azi în toată țara. Pe când și-n Timișoara?”, pe una din clădirile din Piața Unirii!

Traseul pe care îl urmează protestatarii chiar în aceste momente este: Piaţa Unirii – str. V. Alecsandri – Piața Libertății – str. Alba Iulia – Piața Operei – Primărie – CD Loga – CJT.

Protestatarii s-au oprit în fața Operei din Piața Victoriei, unde au aprins lumânări în memoria eroilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest invită timișorenii la un eveniment Mozart!

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara din cadrul Universității de Vest din Timișoara invită publicul la un concert simfonic dedicat marelui compozitor W. A. Mozart.