Skip to main content

Anchetă după descoperirea unui cadavru, în apele Crişului Repede! Medicii legişti încearcă să stabilească exact, cauza decesului

S-a dat alarma, după ce un martor a sunat la 112 şi a anunţat că a văzut trupul neînsufleţit al unei persoane.

Apelantul a văzut cadavrul în apele râului Crișul Repede, la barajul din cartierul Ioșia, din municipiul Oradea.

CITEŞTE ŞI: Trei defibrilatoare automate în zona centrală a Timișoarei! Alte trei vor fi instalate anul viitor

La fața locului au ajuse de urgenţă mai mute echipaje de poliţişti, medici şi pompieri, care au reperat trupul neînsufleţit şi l-au adus la mal.

Este vorba despre un bărbat de 50 de ani, care, din primele informaţii decedase cu câteva ore înainte de a fi scos din apă.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, care va stabili cauza exactă a decesului.

În parale, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din cump, însă nu există semne că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracţiuni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.