Skip to main content

Întreruperi de apă și presiune scăzută, în mai multe zone din Timișoara! Aquatim anunță noi lucrări

Aquatim anunță noi lucrări la rețele de apă din Timișoara, iar consumatorii vor rămâne fără apă la robinete, sau presiunea va fi scăzută.

Așadar, joi, 16 noiembrie, între orele 8.00-18.00, la intersecția străzilor Chișodei și Cercului se va executa un branșament de apă. Pe durata lucrării se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Dimineții, Cercului, Bujorilor, Galileo Galilei, Chișodei și la magazinul Lidl din zonă, iar în Giroc și Chișoda presiunea va fi scăzută.

În același interval orar, 8-18, se vor executa două conectări de conducte la intersecția străzii Aurel Popovici cu Bulevardul Take Ionescu. Lucrările fac parte din proiectul CL12-Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va opri apa pe străzile Aurel Popovici, Bulevardul Take Ionescu (între străzile Aurel Popovici și Mihail Kogălniceanu), Martir Sebastian Iordan, Constantin Brâncuși, Zurobara, la Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială și la Grădinița Nr. 33 și Punctul Termic de pe strada Martir Sebastian Iordan.

Și tot între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte pe strada Locotenent Ovidiu Balea. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe această stradă.

Din 16 noiembrie, ora 21, până pe 17 noiembrie, ora 6, se va executa o conectare de conducte pe strada Simion Bărnuțiu, la colț cu Piața Badea Cârțan. Lucrările fac parte din proiectul CL12-Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va opri apa pe Bulevardul Take Ionescu (între strada Enric Baader și Piața Badea Cârțan), strada Simion Bărnuțiu și Piața Badea Cârțan.

Din 16 noiembrie, ora 7, până pe 17 noiembrie, ora 22, în Boldur vor avea loc lucrări de mentenanță la Stația de Tratare a Apei. În acest interval, în localitate presiunea va fi scăzută.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.