Skip to main content

VIDEO Alfred Simonis, prima reacție după ce a câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean: S-a încheiat campania electorală și e momentul să începem munca

Alfred Simonis l-a învins pe Alin Nica în cursa pentru președinția Consiliului Județean Timiș.

Candidatul Alianței PSD-PNL a pierdut în Timișoara, însă a câștigat în fața contracandidatului său, în restul orașelor din județ și în majoritatea comunelor din Timiș.

Totodată, Simonis anunță că Alianța PSD-PNL va avea și majoritate în Consiliul Județean Timiș.

Am câștigat întreaga zonă periurbană, cu câteva excepții. Avem zeci de mii de voturi în municipiul Timișoara, am câștigat alegerile în peste 400 de secții din totalul celor 616 secții de la nivelul județului Timiș. Avem după numărătoarea paralelă aproape sigur majoritate împreună cu cei din PNL, actuala alianță, în Consiliul Județean. Am câștigat și alegerile europarlamentare în județul Timiș, pentru asta aș vrea să le mulțumesc partenerilor de la PNL Timiș, membrilor, primarilor PNL, conducerii PNL Timiș, dar și celor din PSD, votanților noștri cărora le promitem că nu îi vom dezamăgi“, spune Alfred Simonis, președintele ales al Consiliului Județean Timiș.

Alfred Simonis i-a mulțumit și partenerului său de candidatură, Nicolae Robu, dar l-a felicitat și pe Dominic Fritz pentru victoria categorică în municipiul Timișoara, dar și pe principalul său contracandidat, Alin Nica.

Vreau să îi mulțumesc în mod special domnului Nicolae Robu, partenerul meu de candidatură, în această campanie, pentru efortul pe care l-a făcut în ultimele luni de zile. Vreau să-l felicit pe Dominic Fritz, primarul în funcție și ales în municipiul Timișoara, pentru victoria categorică, în felicit și pe Alin Nica principalul contracandidat, pentru rezultatul bun și pentru efortul din campania electorală. Îmi propun să lăsăm deoparte ceea ce ne-a despărțit în această campanie (…) Cred că e momentul să încetăm polemica, s-a încheiat campania electorală și e momentul să începem munca“, a mai spus Simonis.

Alfred Simonis spune că în perioada următoare se va întâlni cu președintele în funcție al Consiliului Județean, Alin Nica, pentru a discuta despre proiectele județului și a vedea care sunt pașii de urmat în realizarea acestora.

Simonis va prelua funcția de președinte al CJT peste patru luni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.