Skip to main content

Anunţul momentului privind candidatura lui Fritz, la alegerile prezidenţiale! Ce spune primarul ales al Timişoarei, despre acest subiect?

La nici 24 de ore de la încheierea alegerilor locale şi europarlamentare, primarul ales al Timişoarei trece în revistă rezultatele obţinute şi se declară nemulţumit de scorul obţinut de USR, al nivel naţional.

Tocmai de aceea consideră că decizia lui Cătălin Drulă de a se retrage din funcţia de preşedinte al partidului este una corectă şi asumată.

Dominic Fritz mai spune că îşi asumă să preia conducerea naţională a USR, deşi recunoaşte că asta presupune responsabilităţi mari.

“O să îmi asum o candidatură pentru președinția USR la următorul congress. Voi propune un nou Birou Național, o nouă conducere colectivă a acestui partid, cu mine ca președinte. Și dacă voi primi susținerea colegilor pentru această misiune grea, dar frumoasă, atunci o voi accepta. Sublinez însă că am fost ales ieri primar al Timișoarei, cea mai mare onoare a vieții mele. Și prioritatea mea este și va rămâne Timișoara. Sunt primar și voi rămâne primar, nu mă duc niciunde”, a declarat Dominic Fritz.

Primarul Timişoarei este de părere că scena politică din România are nevoie de un proiect de dreapta serios, la fel cum ar trebui să fie şi următorul preşedinte al României.

În acest context, Fritz a anunţat că nu aspiră la nicio altă funcţie, pentru următorii ani, punând capăt astfel informaţiilor vehiculate de unii oamenii politici care spun că şi-ar pregăti o candidatură la alegerile prezidenţiale din această toamnă.

“Nu voi candida la nicio funcţie în stat în acest an(…) Am recâștigat Primăria pentru încă un mandat de patru ani. Nu am alte planuri pentru ce se va întâmpla în anul 2028 sau 2029. Toată intenția, toată pasiunea mea este pentru a-mi duce acest mandat de primar la bun sfârșit cu rezultate bune.Ce se va întâmpla după aia, Dumnezeu știe”, a mai spus Fritz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.