Skip to main content

Alfred Simonis, candidatul PSD-PNL, la Consiliul Judeţean Timiş: Alin Nica este o frână pentru dezvoltarea județului nostru și din acest motiv trebuie să plece(P)

Alin Nica se pune de-a-ndoaselea pentru orice proiect major al județului Timiș și al Timișoarei pentru ca nu cumva să facă cineva ce n-a făcut el în ultimii patru ani.

Fidel unei mentalități păguboase, Nica încearcă să-și mascheze incompetența blocând și sabotând orice proiect susținut de oricine altcineva în afară de el. În patru ani de mandat s-a plimbat pe la Bruxelles afișând o mină europeană în timp ce proiectele județului zăceau uitate prin sertarele ministerelor. Și când s-a dus pe la București, rar ce-i drept, nu l-a luat nimeni în seamă. Acum vorbește cu aer de superioritate despre stadionul Dan Păltinișanu, însă carențele sale administrative și orgoliul nemărginit ne țin pe loc.

Și acum un mic îndreptar de administrație publică pentru domnul Nica, fiindcă pare că, stând pe la Bruxelles și pe la ușile miniștrilor liberali prin București, a cam lipsit de la birou.

Legea educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000

Art. 79. -19/11/2004 – Art. 79. a fost modificat prin Lege 472/2004

(1) Schimbarea destinaţiei sau desfiinţarea unor baze sportive aparţinând domeniului public ori privat al statului sau al unităţilor administrativ-teritoriale se va putea face numai prin hotărâre a Guvernului şi cu construirea prealabilă a altor baze sportive similare celor desfiinţate.18/12/2014 – Derogare prin Lege 69/2000.

(11) Prin excepţie de la alin. (1), desfiinţarea unor baze sportive aparţinând domeniului public ori privat al statului sau al unităţilor administrativ-teritoriale se poate face numai prin hotărâre a Guvernului, cu condiţia ca autorităţile administraţiei publice să aprobe în prealabil, în condiţiile legii, documentaţiile tehnico-economice aferente unor obiective de investiţii destinate educaţiei fizice şi sportului, care vor fi construite pe acelaşi amplasament.18/12/2014 – alineatul a fost introdus prin Ordonanţă de urgenţă 83/2014.A se vedea şi Hotărâre 895/2021.

(2) Dispoziţiile alin. (1) se aplică şi societăţilor comerciale care deţin active patrimoniale destinate activităţii sportive ce au aparţinut statului.

Așa spune legea, domnule Nica, dar știm că pentru dumneavostră acest cuvânt nu reprezintă mai nimic. De asemenea, atașez acestui comunicat de presă și două solicitări pentru HG-uri de demolare a unor arene din România, una la Constanța și alta la Pitești. Acolo, proprietarii bazelor sportive au urmat toți pașii prevăzuți de lege și astăzi stadioanele sunt în curs de construcție. Luați exemplu, domnule Nica!

Vreau să vin la Consiliul Județean Timiș și pentru a termina odată cu această mentalitate, “dacă nu sunt eu, nu e nimeni”, care a ținut pe loc Timișul timp de 4 ani. Alin Nica este o frână pentru dezvoltarea județului nostru și din acest motiv trebuie să plece. 

Stadionul se va face, cu sau fără voia lui. Și te vei bucura și tu, Aline, în calitate de suporter și cetățean. Sper că te vei și mândri cu el!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.