Skip to main content

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Totul s-a întâmplat azi-noapte, pe DN 6, în judeţul Caraş-Severin, unde iniţial bărbatul de la volan a fost cooperant.

A tras pe dreapta şi le-a spus oamenilor legii că nu are niciun document la el, motiv pentru care poliţiştii au folosit aplicaţia eDAC pentru a-l identifica.

CITEŞTE ŞI: Alfred Simonis, candidatul PSD-PNL, la Consiliul Judeţean Timiş: Alin Nica este o frână pentru dezvoltarea județului nostru și din acest motiv trebuie să plece(P)

Au descoperit o serie de neconcordanţe însă, în loc să dea explicaţii, şoferul a călcat pedala de acceleraţie şi a încercat să scape de agenţi.

Aceştia au pornit în urmărirea lui şi, pentru că bărbatul de la volan a refuzat să oprească, poliţiştii au tras un foc de armă în plan vertical.

Nici aşa şoferul nu a tras pe dreapta, astfel că după câţiva kilometri, oamenii legii i-au tăiat calea şi au montat un dispozitiv de oprire cu cuie.

„Azi-noapte, la ora 23.45, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au oprit pentru control, pe DN6, la intersecția cu DJ 608A, un autoturism înmatriculat în județul Dolj, condus în direcția Caransebeș de un tânăr. La solicitarea documentelor tânărul le-a spus polițiștilor că nu are actele la el. Polițiștii au procedat la verificarea în aplicația eDAC, a datelor indicate verbal de bărbatul depistat, constatându-se că fizionomia din aplicație nu corespundea cu cea a conducătorului auto. Ulterior șoferul a demarat în viteză în direcția Caransebeș, iar polițiștii au pornit imediat în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Bărbatul a fost somat să oprească autoturismul, fără a se conforma, polițiștii executând un foc de avertisment în plan vertical. Autoturismul a continuat deplasarea până la ieșirea din comuna Buchin, unde a fost montat dispozitivul de oprire forțată de tip Spike din dotare, autoturismul oprindu-se înainte să treacă peste dispozitiv”, transmite IPJ Caraş-Severin.

În mașină erau trei persoane cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani, din județul Dolj, iar oamenii legii au descoperit că bărbatul de la volan se prezentase inițial cu un alt nume și figura având dreptul de a conduce suspendat.

În plus, a fost testat cu etilotestul şi drugtestul, iar rezultatele au fost pozitive, motiv pentru care a fost transportat la spital, pentru prelevarea de probe biologice.

Acum s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.