Skip to main content

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat timp de o lună și jumătate spre vama Cenad! DRDP anunță lucrări pe DN 6, pe o porțiune de 12 km

Vești proaste pentru șoferi! Traficul spre vama Cenad va fi îngreunat în perioada următoare, din cauza unor lucrări la carosabil.

DRDP Timișoara anunță că au început lucrările de frezare și așternere covor asfaltic pe DN 6 între Becicherecu Mic și Biled, pe o porțiune de aproximativ 12 km.

Lucrările trebuie finalizate într-o lună și jumătate, iar traficul se va derula alternativ, pe câte un sens de circulație.

Antreprenorul lucrării este PORR Construct, care după finalizarea lucrărilor pe acest sector, va continua reparațiile și pe alte sectoare de drum, până la Cenad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.