Skip to main content

Alertă la frontiera de vest! Ambulanţă, chemată de urgenţă, pentru salvarea unei tinere de 18 ani

În timpul supravegherii de rutină, poliţiştii de Frontieră de la Sânnicolau Mare au observat o persoană căzută la pământ.

Este vorba despre o persoană de origine afro-asiatică, în vârstă de 18 ani, care era inconştientă, la aproximativ 100 de metri distanţă de frontiera cu Serbia, în zona localităţii Dudeştii Vechi.

CITEŞTE ŞI: 32 de ani de Revoluţie! Hai la un tur emblematic, pentru a comemora evenimentele de 1989

Imediat poliţiştii de frontieră i-au acordat primul ajutor, fiind  solicitat şi un echipaj medical care s-a deplasat la fața locului.

Tânăra, aflată în stare avansată de oboseală şi hipotermie, a fost transportată la Spitalul Orășenesc Sânnicolau Mare, iar la câteva ore starea de sănătate a acesteia a fost stabilizată, fiind externată din spital.

Ulterior, femeia a fost condusă la sediul Sectorului Sânnicolau Mare pentru verificări, unde  s-a stabilit că este cetăţean din Somalia, în vârstă de 18 ani.

Aceasta a declarat că a mers pe jos câteva ore din Serbia în România cu scopul de a trece ilegal frontiera de a ajunge ulterior în Germania.

În continuare poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză, iar la finalizare urmează a fi dispuse măsurile legale care se impun.

CITEŞTE ŞI: Primăria Timișoara face angajări! 22 de posturi sunt disponibile

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.