Skip to main content

Alertă în Timiş, după un apel la 112, care anunţa o bombă în trenul dinspre Ungaria! Au fost aduşi şi câini antrenaţi pentru depistarea de explozibil

Poliţiştii timişeni au avut o noapte plină, după un apel la 112 care anunţa că în toaleta trenului Lokoshaza(Ungaria)- Bucureşti ar fi o bombă.

Garnitura era în zona Lugojului, astfel că staţia CFR de aici a fost împânzită de echipe de intervenţie, care au verificat întreaga garnitură.

CITEŞTE ŞI: Se schimbă modul de facturare a agentului termic, în Timişoara! În plus, Fritz ia în calcul micşorarea subvenţiilor

Din fericire s-a dovedit că a fost o alarmă falsă, iar oamenii legii încearcă acum să dea de urma celui care a sunat la 112.

„Azi-noapte, în jurul orei 22:50, Serviciul de Urgență 112 București a fost sesizat cu privire la faptul că în trenul IR79 ce avea ruta de deplasare Lokoshaza(Ungaria)- București s-ar afla un dispozitiv explozibil. Apelul a fost redirecționat către polițiștii din Lugoj pentru a se deplasa de urgență în Gara din Lugoj în vederea asigurării zonei și luarea măsurilor necesare,totodată trenul fiind oprit de către polițiștii Postului de Transport Feroviar din Lugoj. În urma verificărilor efectuate de Grupa pirotehnică din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș, s-a stabilit că apelul nu se confirmă”, transmite IPJ Timiş.

După aproape două ore de la apelul la 112, trenul s-a pus din nou în mişcare.

Ancheta în acest caz este instrumentată de poliţiştii din Bucureşti.

CITEŞTE ŞI: Exponate de 15 milioane de euro, la Muzeul Naţional al Banatului! A fost nevoie de măsuri sporite de securitate şi modificări la instalaţia de climatizare

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.