Alertă în judeţul Timiş! A fost emis un cod roşu de ploi şi vijelie! Zeci de pompieri au fost mobilizaţi

Meteorologii au emis în urmă cu puţin timp, o avertizare cod roşu de fenomene periculoase, de tip now-casting, valabilă pentru mai multe localităţi din Timiş.

Este vorba despre comunele Liebling, Gătaia, Tormac şi Voiteg, unde sunt anunţate averse toreţiale,  ce vor cumula 30-40 l/mp, vijelie, gridină de mici dimensiuni.

CITEŞTE ŞI: Eu te-am făcut, eu te omor! Robu fugăreşte menestrelii de pe strada Alba Iulia, după ce tot el i-a adus

În acest context, populaţia din zonele vizate a primit deja mesaje de avertizare prin sistemul RoAlert.

De asemenea, ISU a alertat Primăriile respective să se se ia măsuri urgente, astfel încât echipele de intervenţie să fie pregătite pentru salvarea oamenilor şi a bunurilor.

A fost crescută capacitatea operaţională, la Stația de Pompieri Deta și la Stația de Pompieri Buziaș şi a fost activată Grupa Operativă, la sediul ISU Timiş,

Situaţia este monitorizată în permanenţă şi au fost mobilizaţi 70 de pompieri, care să asigure  intervențiile generate de fenomenele meteo periculoase.

CITEŞTE ŞI: Doliu, la Muzeul Naţional din Timişoara! Unul dintre cei mai îndrăgiţi colaboratori ai instituţiei a încetat din viaţă

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.