Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

"Eu te-am făcut, eu te omor!" Robu fugăreşte menestrelii de pe strada Alba Iulia, după ce tot el i-a adus

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În plină pandemie de coronaviurs, autorităţile caută soluţii pentru limitarea răspândirii COVID-19.

Dacă în cele mai multe oraşe, a fost introdusă obligativitatea purtării măştii de protecţie, în zona centrală, la Timişoara, regula nu este valabilă.

Primarul Nicolae Robu a analizat locurile aglomerate şi a ajuns la concluzia că pericolul de infectare este doar pe malurile Begăi.

CITEŞTE ŞI: Doliu, la Muzeul Naţional din Timişoara! Unul dintre cei mai îndrăgiţi colaboratori ai instituţiei a încetat din viaţă

În rest, mulţimea de oameni care se înghesuie prin centrul oraşului, în anumite interval orare, nu prezintă niciun risc, în opinia lui Robu, care spune că persoanele respective sunt în trecere, aşa că nu au timp să transmită virusul.

Oamenii nu stau înghesuiţi în aceste zone de promedană, astfel încât să se instituie obligativitatea purtării măştii”, a spus astăzi, Nicolae Robu.

Primarul recunoaşte totuşi că pe strada Alba Iulia, din când în când, e aglomeraţie şi a găsit soluţia pentru ca virusul să nu se răspândească: interzicerea cântăreţilo stradali

„Se instituie interdicţie pentru cântăreţii stradali de a presta pe strada Alba Iulia, precum şi interdicţie de organizare de orice evenimente pe stradă, dat fiind statutul ei de cale de tranzit pe un flux pietonal important, între Piaţa Victoriei şi Piaţa Libertăţii”, se arată în Hotărârea Comitetului Local.

Decizia de interzicerea a cântăreţilor stradali este cu atât mai ciudată cu cât chiar primarul este cel care i-a sprijinit mereu.

Robu a încurajat prezenţa menestrelilor lor în zonele pietonale, pentru a le anima, şi tot el a organizat le-a organizat un festival.

CITEŞTE ŞI: Timişul a ajuns la 100 de morţi de coronavirus! Au apărut şi 30 de cazuri noi, cele mai multe în oraşul de pe Bega

 

Ultima modificare Marți, 18 August 2020 18:45

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login