Skip to main content

Eveniment sportiv unic în România, organizat la Timişoara! RomanianShowdown reuneşte 200 de atleţi de top din Europa

Timişorenii sunt invitaţi în aceste zile, la un eveniment inedit, la un concurs de crossfit neafiliat, de nivel internaţional, în cadrul căruia vor concura atleţi de elită, ce an de an se antrenează să prinda un loc la CrossFit Games, cel mai mare eveniment de Functional Fitness din lume.

Sala Mathena Functional Fitness din Moşnita Veche, o sală neafiliată Crossfit, organizează în parteneriat cu Friends Arena, gazda evenimentului, concursul RomanianShowdown pentru prima dată la Timişoara.

Evenimentul va avea loc la baza sportiva Friends Arena, în aer liber, în perioada 9-11 iunie.

CITEŞTE ŞI: Alertă, după dispariţia unei adolescente! Fata a fost dată în urmărire naţională

La RomanianShowdown sunt așteptați aproape 200 de atleți de top din Europa, inclusiv Marea Britanie, Serbia, Italia, Spania sau Ungaria.

Competiția va fi una intensă, cu atleți care se vor întrece în diverse probe de crossfit pentru a-si testa limitele fizice dar şi psihice cu unele elemente pentru prima dată pe scena din România.

RomanianShowdown este un eveniment unic, care va aduce împreună atleţi de toate vârstele, de la 16 ani la 40+ pentru a se întrece într-un mediu competitiv şi prietenos în care distracţia va fi cuvântul de ordine.

De asemenea, pentru cei mici, Dechatlon a amenajat un colţ special, unde se pot juca şi descoperi plăcerea sportului.

“Nu am fi putut realiza acest unic eveniment fără suportul comunităţii şi al sponosorilor noştri: Baza Sportivă Friends Arena, sponsorul principal Premium Cast, TunderWod, Dechatlon, Fit4Life, Vitabolic,  KingsBox Romania, FitAid, Ziva Branding, Aninoasa, Ascendro, La Renaissance, CrossBody, Private Box, Brutaria Goran, Novera, Level Method, Leistung Fitness,WestSide, Beyond Nutrition. Pentru a afla mai multe detalii despre RomanianShowdown, vă rugăm să vizitați site-ul evenimentului, www.romanianshowdown.ro, sau paginile de social media”, transmit organizatorii.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Îţi doreşti un job la înălţime? Acum e şansa ta! HiSky angajează piloți și însoțitori de zbor

Compania aeriană HiSky a lansat un proces de recrutare extins pentru piloți și însoțitori de bord, deschizând oportunități pentru candidații cu diverse niveluri de experiență.

Prima sentinţă definitivă în războiul dintre primarul Timişoarei şi proprietarii de terase de pe malul Begăi

Primăria Timișoara a câștigat definitiv procesul împotriva reprezentanților Terasei „Boss”, asupra cărora au fost dispuse măsuri de demolare a construcțiilor ilegale care ocupă domeniul public.

FOTO Ți se întoarce stomacul pe dos! Alte două restaurante din Timișoara închise de OPC, în urma unor controale

Gândaci, mizerie de nedescris și produse neconforme! Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii OPC în urma controalelor la două restaurante din Timișoara.

VIDEO: Munţi de gunoaie, într-o comună de lângă Timişoara! Locuitorii spun că se sufocă, iar primarul ridică din umeri

Comuna Săcălaz  este sufocată de rampele ilegale de gunoi care se întind pe zeci de hectare şi unde sunt aruncate peturi, sticle, deșeuri menajere, materiale de construcții, cauciucuri şi ambalaje de tot felul.

A fost stabilită data festivalului Neversea 2024! Vezi aici când va avea loc şi cât costă biletele

Porțile festivalului Neversea se vor redeschide în vara anului 2024 pentru cea de-a șasea ediție a evenimentului, care promite să aducă energia, culoarea și răsărituri de neuitat pe plaja din Constanța.