Skip to main content

Eveniment sportiv unic în România, organizat la Timişoara! RomanianShowdown reuneşte 200 de atleţi de top din Europa

Timişorenii sunt invitaţi în aceste zile, la un eveniment inedit, la un concurs de crossfit neafiliat, de nivel internaţional, în cadrul căruia vor concura atleţi de elită, ce an de an se antrenează să prinda un loc la CrossFit Games, cel mai mare eveniment de Functional Fitness din lume.

Sala Mathena Functional Fitness din Moşnita Veche, o sală neafiliată Crossfit, organizează în parteneriat cu Friends Arena, gazda evenimentului, concursul RomanianShowdown pentru prima dată la Timişoara.

Evenimentul va avea loc la baza sportiva Friends Arena, în aer liber, în perioada 9-11 iunie.

CITEŞTE ŞI: Alertă, după dispariţia unei adolescente! Fata a fost dată în urmărire naţională

La RomanianShowdown sunt așteptați aproape 200 de atleți de top din Europa, inclusiv Marea Britanie, Serbia, Italia, Spania sau Ungaria.

Competiția va fi una intensă, cu atleți care se vor întrece în diverse probe de crossfit pentru a-si testa limitele fizice dar şi psihice cu unele elemente pentru prima dată pe scena din România.

RomanianShowdown este un eveniment unic, care va aduce împreună atleţi de toate vârstele, de la 16 ani la 40+ pentru a se întrece într-un mediu competitiv şi prietenos în care distracţia va fi cuvântul de ordine.

De asemenea, pentru cei mici, Dechatlon a amenajat un colţ special, unde se pot juca şi descoperi plăcerea sportului.

“Nu am fi putut realiza acest unic eveniment fără suportul comunităţii şi al sponosorilor noştri: Baza Sportivă Friends Arena, sponsorul principal Premium Cast, TunderWod, Dechatlon, Fit4Life, Vitabolic,  KingsBox Romania, FitAid, Ziva Branding, Aninoasa, Ascendro, La Renaissance, CrossBody, Private Box, Brutaria Goran, Novera, Level Method, Leistung Fitness,WestSide, Beyond Nutrition. Pentru a afla mai multe detalii despre RomanianShowdown, vă rugăm să vizitați site-ul evenimentului, www.romanianshowdown.ro, sau paginile de social media”, transmit organizatorii.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.