Skip to main content

Imagini pornografice, în telefonul unei fetiţe din Timişoara! Ce au descoperit poliţiştii, care au intrat pe fir?

Mama unei copile de 13 ani a cerut ajutorul poliţiştilor, după ce fiica ei a primit  pe telefonul mobil mai multe mesaje, de pe mai multe numere de telefon, având un conținut obscen și hărțuitor.

Oamenii legii au deschis imediat un dosar penal pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale, şi au extins cercetările.

Aşa au ajuns la un individ de 49 de ani, din Constanța, care în fiecare zi efectua sute de apeluri telefonice, aleatoriu, până când reuşea să dea de fete minore.

CITEŞTE ŞI: UVT lansează „Parada Stradală”, o producție realizată de Mihai Mălaimare împreună cu studenţii – actori ai Facultății de Muzică și Teatru!

Ulterior, le contacta de pe mai multe numere de telefon, pe care şi le schimba zilnic, pentru a nu putea fi depistat.

În timpul anchetei, poliţiştii au descoperit alte cinci victime, pe lângă fetiţa din Timişoara, acestea fiind audiate prin comisie rogatorie.

De asemenea, individul de 49 de ani a fost capturat, acesta fiind acuzat de şantaj şi hărţuire.

“La data de 10 octombrie 2023, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat 4 percheziții domiciliare, trei în județul Constanța și una în județul Tulcea. În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate mai multe telefoane și zeci de cartele pre-pay.  Totodată, a fost depistat și bărbatul de 49 de ani, care a fost adus la sediul Poliției și față de care, în urma probatoriului administrat, a fost dispusă efectuarea în continuarea a urmăririi penale pentru săvârșirea a trei infracțiuni de șantaj și a trei infracțiuni de hărțuire”, transite IPJ Timiş.

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat magistraților pentru propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

CITEŞTE ŞI: Atenție! Se oprește apa, mâine, în zona Pieței Badea Cârțan! Sunt afectați consumatorii de pe mai multe străzi

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.