Skip to main content

Incendiu devastator, în parcarea unui supermarket! Trei maşini au fost mistuite de flăcări

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit, în urmă cu puţin timp, pentru lichidarea flăcărilor care au izbucnit la o maşină parcată şi să-au extins cu repeziciune, la alte două.

Incendiul s-a produs în parcarea unui supermarket de pe strada Banu Mărăcine din municipiul Arad, iar la faţa locului a ajuns de urgenţă, o autospecială de stigere cu apă şi spumă.

CITEŞTE ŞI: Imagini pornografice, în telefonul unei fetiţe din Timişoara! Ce au descoperit poliţiştii, care au intrat pe fir?

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la cele trei autoturisme însă pompierii au reuşit, în scurt timp, să stingă flăcările şi să evite propagarea la alte maşini din apropiere.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă pagubele sunt însemnate.

„Incendiul a fost lichidat prompt de către pompierii, fără a se înregistra victime, însă autoturismul a fost afectat în proporție de 80%, iar cele două autoturisme parcate în apropiere, au ars în proporție de 20%, respectiv 40%”, anunţă ISU Arad.

Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit incendiul, însă, cel mai probabil, este vorba despre un scurtcircuit.

CITEŞTE ŞI: UVT lansează „Parada Stradală”, o producție realizată de Mihai Mălaimare împreună cu studenţii – actori ai Facultății de Muzică și Teatru!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.