Skip to main content

UVT lansează „Parada Stradală”, o producție realizată de Mihai Mălaimare împreună cu studenţii – actori ai Facultății de Muzică și Teatru!

Comunitatea academică a Universității de Vest din Timișoara – Facultatea de Muzică și Teatru, lansează proiectul ,,Parada Stradală”!

Este vorba despre un proiect realizat de către maestrul Mihai Mălaimare împreună cu studenţii – actori ai Facultăţii de Muzică și Teatru din cadrul UVT.

Parada stradală este expresia teatrului jucat în aer liber, în spaţiul comunităţii și pentru comunitate. În acelaşi timp, parada stradală, prin eclectismul mijloacelor artistice activate, reprezintă o etapă extrem de importantă în profesionalizarea studentului – actor, o autentică şcoala de actorie. Parada stradală va fi oferită publicului timişorean în mai 2024, necesitând mai multe luni de pregătire profesională a studenţilor”, transmit reprezentanții UVT.

Parada va fi realizată și în alte oraşe și va fi practic o ,,caravana artistică” de promovare a Timișoarei.

Spectacolul va fi prezentat la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu și la prestigioase Festivaluri de Teatru Stradal, naţionale si internaţionale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.