Skip to main content

Alertă cu bombă, la Timişoara! Echipele de intervenţie, sesizate după mai bine de două ore de la primirea ameninţării

Zeci de pompieri, poliţişti şi pirotehnişi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale sunt, în acest moment, la sediul companiei Continental, unde a fost anunţaţă amplasarea unei bombe.

Este vorba despre clădirea de pe Cale Buziaşului, unde funcţionează Secţia Automotive, care dezvoltă tehnologii pentru industria auto.

CITEŞTE ŞI: Scandal cu iz penal la Săcălaz! Primarul, acuzat că a încercat să cumpere voturile consilierilor locali! Reacţia edilului: viceprimarul m-a m**t!

Ameninţarea cu bombă a fost trimisă în această dimineaţă, în jurul orei 10:00, însă reprezentanţii companiei au alertat Poliţia, după mai bine de două ore.

„Azi, in jurul orei 12:25, polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o societate comercială de pe Calea Buziașului din Timișoara a primit un e-mail în jurul orei 10:00, ce conținea informații privitoare la o amenințare cu bombă. La fața locului s-au deplasat pirotehniștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș și pompierii ISU Banat”, transmite IPJ Timiş.

UPDATE:

În urmă cu puţin timp, a început evacuarea celor 2.000 de angajaţi care sunt în clădirea vizată de ameninţarea cu bombă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.