Skip to main content

Ai văzut-o cumva? O femeie din vestul țării este dată în urmărire naţională, după ce familia i-a anunţat dispariţia

Polițiștii desfășoară ample căutări, la această oră, pentru găsirea unei femei din vestul țării, care parcă a dispărut de pe fața pământului.   

Este vorba despre Minodora Lucaci, în vârstă de 78 de ani, din municipiul Hunedoara, care a plecat ieri, de acasă, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic despre ea.

Familia, îngrijorată, a cerut ajutorul poliției, în speranța că femeia va fi găsită, în siguranță, cât mai curând.

Minodora Lucaci prezintă următoarele semnalmente: înălțime de aproximativ 1.50 m, păr vopsit cărunt, ochi căprui, ten măsliniu aproximativ 50 kg., iar ca semne particulare are o aluniță proeminentă pe nas și dificultăți locomotorii.

Poliţiştii au început căutările, au dat-o pe femeie în urmărire naţională şi fac apel și la populație pentru a-i ajuta să o găsească.

Astfel că, oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.