Skip to main content

Ai terminat studiile și încă nu ți-ai găsit un job? AJOFM Timiș organizează o bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți

AJOFM Timiş vine în întâmpinarea tinerilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenţi, în data de 27 octombrie.

Evenimentul cu tradiţie se va desfăşura la sediul Universității de Vest din Timișoara, intrarea principală (Timișoara, Bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4), între orele 8.00 și 16.00.

Bursa locurilor de muncă reprezintă o oportunitate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele locurilor de muncă şi are ca scop creşterea ocupării în judeţul Timiş prin facilitarea interacţiunii directe între angajatori şi solicitanţii de locuri de muncă. Având în vedere buna colaborare cu mediul universitar din județul Timiș, ne propunem ca în fiecare an, bursa locurilor de muncă dedicată absolvenților să se desfășoare în cadrul universităților”, transmit organizatorii.

Acest eveniment se adresează atât absolvenților, cât și tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii care doresc să participe la eveniment, pot transmite la AJOFM Timiş oferta de locuri de muncă vacante pe adresa ajofm.tm@anofm.gov.ro, paul.iancu.tm@anofm.gov.ro până la data de 23.10.2023.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul AJOFM Timiş, Timişoara, Bv. Republicii nr.21. tel 0256/294231.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.