Skip to main content

Afacere ingenioasă, lângă Timişoara! Pantofi de lux pe care ţi-i personalizezi direct de pe telefonul mobil sau de pe laptop

Găsirea perechii perfecte de pantofi este o misiune grea, chiar şi pentru bărbaţi, pentru că fie nu găseşti culoarea potrivită, fie şireturile, fermoarele sau alte accesorii nu sunt pe placul tău.

De la asta a pornit ideea de business a lui Alexandru Pop, un tânăr din Şag, care vrea ca toţi clienţii lui  său să fie mulţumiţi 100%.

CITEŞTE ŞI: Au fost desemnați câștigătorii competiției din cadrul Conferinței Naționale „Cultura și educația, azi”, organizată la UVT!

Aşa că a creat, împreună cu asociatul său, o aplicaţie care permite personalizarea fiecărei perechi de pantofi, până la cele mai mici detalii.

“Avem un băiat care are o mini-fabrică acasă şi confecţionează pantofi. A reuşit să facă în aşa fel încât îţi comanzi pantofii online, ţi-i colorezi, îi faci cum vrei, iar el îi pune în operă şi ţi-i livrează la domiciliu”, a explicat primarul comunei Şag, Flavius Roşu.

Şi nu doar culoarea poate fi schimbată. Clienţii pot adăuga sau elimina anumite accesorii, pot alege tipul de piele folosit sau cum să arate pantofii pe interior.

Sunt o mulţime de posibilităţi, toate disponibile în aplicaţia ingenioasă care poate fi accesată de pe orice device.

“Aplicația #CustomYourShoes este o experiență nouă pentru publicul din România, care nu mai este cumpărător cu opțiuni limitate, ci devine creator al propriilor pantofi, doar în câteva minute. Am dorit să oferim variante simple și rapide pentru a-ți personaliza pantofii online. Aplicația pe care am dezvoltat-o este intuitivă, simplu de folosit și îți permite să vezi și să modifici modul în care vor arăta”, spune Alaxandru Pop, fondatorul aplicaţiei.

CITEŞTE ŞI: Ai treabă la Primărie în perioada următoare? Grăbește-te! Se modifică programul de lucru cu publicul

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.